top of page

DAB+

Om ønskelig kan vi montere dab+ adapter i din nye bil. Vi bruker bilens orginale anlegg. Ingen synlige ekstra ledninger eller skjermer i bilen. Ta kontakt for pris og mer informasjon.

KOMMISJON

Vi selger gjerne din bil. Vi tar oss av alt fra klargjøring, annonsering til selve salgsprosessen. Alt til en hyggelig pris. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

INNBYTTE

Vi tar gjerne din bil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

DIAGNOSE / FEILSØKING

Du trenger ikke lenger betale en formue for en diagnose rapport på din bil. Vi har proffesjonelt utstyr til å utføre en diagnose / feilsøking rapport som hos ditt merkeverksted. Ta turen innom oss neste gang du ønsker en diagnose på din bil.

VERKSTED

Vi samarbeider med godkjent autorisert verksted. Ønsker du å ettermontere utstyr som feks hengerfeste på din nye bil, så ordner vi det.

TUNING

Vi samarbeider med norske firmaer som leverer kvalitetstuning til alle kjente biler. Ønsker du mer effekt på din nye bil? Ta kontakt for mer informasjon og priser.

ALL INCLUSIVE VIP PAKKE

Vi utfører SPA bandling på din nye bil.


Vi starter med en grundig nedvask av bilen.

 

Vi foretar derretter lakkrens som betyr at vi renser bilens lakk helt til bilens originalfarge kommer frem til overflaten igjen. Etter lakkrens polerer vi bilen slik at den blir blank igjen med en beskyttelseshinne.

 

Innvendig: dette programmet tar for seg bilens interiør, setetrekk, tak, innvendig dører, gulv, og dashbord renser vi slik at bilen blir ny igjen innvendig. Motorvask tilslutt som får motoren til å skinne. Felger blir renset og polert opp igjen.


Dette er en klargjøringsprosess som foregår over tre dager. Denne pakken leverer vi på noen utvalgte biler.


Om ønskelig kan denne leveres på din nye bil uavhengig av prisklasse. Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Please reload

bottom of page