top of page

Vår samarbeidspartner på finansering er Santander Consumer Bank som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov, og et forutsigbart kundeforhold.

 

Billån​

Spør din forhandler om råd. Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Våre samarbeidende forhandlere kjennerSantanders produkter godt og kan gi deg de beste rådene rundt finansiering.

 

Vi kan hjelpe deg med billån:

  • Løpetid opptil 10 år

  • Både nye og eldre biler​

 

Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med billån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig billån avhenger av hvor mye egenkapital du har selv, og av en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

 

Leasing

Ønsker du forutsigbarhet, er leasing et godt alternativ. Tegner du leasingavtale beholder du bilen i minst fire år. Fordeler ved leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. Fordi leasing er et leieforhold, har du ikke gjeld på bilen, og derfor påvirkes ikke din låneevne, slik et billån gjør. For mange kan leasing være et mer oversiktlig alternativ enn å eie bilen selv, fordi kostnadene samles og restverdien på bilen etter leasingperioden er satt på forhånd.

 

SAFE Låneforsikring

 

Med forsikring på lånet ditt får du større økonomisk trygghet. Santander tilbyr SAFE Låneforsikring som dekker hele terminbeløpet på lånet ditt, dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Det gir deg en bekymring mindre i en slik situasjon – og det gir trygghet å vite at du kan beholde kjøretøyet dersom du skulle komme i økonomiske vanskeligheter. Vi anbefaler forsikring på alle lån. 


Dine fordeler som kunde 

Det viktigste for oss i Santander er at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt. I tillegg skal du nyte godt av flere gode fordeler: 

 

  • Drivstoffrabatt: Santander samarbeider med Circle K som gir deg sin beste personavtale – nemlig 36 øre rabatt per liter drivstoff. 

  • Betalingsfrie måneder: Kanskje du får en uforutsett kostnad? Eller kanskje du bare ønsker å bruke lønnen din annerledes enkelte ganger. Når du har hatt lånet i seks måneder, kan du få inntil tre betalingsfrie måneder i året. Det kan være praktisk av og til. 

  • ​Forsikring på lånet ditt:  Santander SAFE Låneforsikring gjør at du kan beholde bilen dersom du skulle bli rammet av sykdom, permittering eller arbeidsledighet. Forsikringspremien beregnes månedlig og utgjør 8,8 prosent av det månedlige terminbeløpet tilknyttet kredittavtalen.  Alle vilkår og detaljer kan du lese mer om på santander.no 

Vi tilbyr finansiering gjennom Santander Consumer Bank AS.

Forsikring

Vi samarbeider med Gjensidige Forsikring.

Norges mest kjøpte bilforsikring.

Vi er stolte av å samarbeide med Gjensidige, selskapet de fleste i Norge velger når de skal kjøpe bilforsikring.

Hos Gjensidige er det veldig enkelt både å kjøpe og endre forsikringene dine på nett. I tillegg får du rask og god hjelp hvis uhellet skulle være ute.

bottom of page