top of page

Våre garantier gir deg som kjøper maksimal trygghet ved kjøp av kjøretøy.

 

Dagens biler inneholder avansert teknologi med opptil 20 000 forskjellige komponenter. Som kunde vil du sikkert sikre deg mot kostnadene ved skade på bilen din. Vi kan tilby en rekke garantialternativer med ulike dekningsomfang, avhengig av bilens alder og kjørelengde.

Hvordan tegner jeg garanti på en bruktbil?
I forbindelse med kjøp av bil hos din bilforhandler.

Hva er dekket?
Plutselig, uforutsett skade på komponentene som er definert i garantien. Les alltid vilkårene på forhånd, slik at du vet hva som gjelder og hva som dekkes av garantien.

Produkter med egenandel, andre komponentomfang og vilkår kan forekomme. Er du i tvil, ta kontakt med Auto Concept.

Hva kreves for at garantien skal gjelde?
Kjøretøyet må være testet og uten feil på komponenter som dekkes av garantien. Før det står forhandleren du har kjøpt bilen av ansvarlig. Service skal utføres i henhold til produsentens spesifikke serviceintervaller.

Gjelder garantien uansett hvor jeg kjører?
Garantien gjelder for alle land som er med i EU, EØS og Sveits. Sjekk hva som gjelder før du reiser.

Kan jeg overføre garantien?
Ja, garantien følger alltid bilen når du selger den til en privat person eller tilbake til selskapet der du kjøpte den. Ved eierskifte vennligst send oss ​​nye eierskapsinformasjon.

Kan jeg forlenge garantien?
Ja, så lenge det skjer uten avbrudd, kan våre garantiforsikringer forlenges i henhold til gjeldende betingelser.

Skade på bilen - hva gjør jeg?
Først, ta kontakt med AutoConcept for henvisning til verkstedet. Skademelding fylles ut av verkstedet på våre hjemmeside. Så snart skademelding er mottatt utføres en rask, kompetent og objektive skaderegulering hvorpå verkstedet vil motta et skriftlig svar tilbake.

bottom of page